Serveis

ELS NOSTRES SERVEISFabricació propia

Proporcionem solucions completes en el món de l'alumini. Com a experts en la fabricació i muntatge de tot el relacionat amb aquest material, ens esforcem per oferir productes d'alta qualitat i serveis excepcionals als nostres clients.
EXPERIENCIA
Amb més de 35 anys d'experiència en el sector, podem garantir un treball impecable i un servei al client excepcional. Visiti'ns avui i descobreixi per què som la millor opció en solucions d'alumini.
https://www.aluminisgranollers.com/wp-content/uploads/producte-finestres-portes.jpg

Portes i finestres d'Alumini

Les portes d’alumini són una solució duradera i estètica per a l’entrada de la seva llar o negoci. Amb una àmplia gamma d’estils, colors i acabats disponibles, trobarà la porta perfecta per a complementar la seva decoració i augmentar la seguretat de la seva propietat. A més, l’alumini és un material resistent a la corrosió i als elements, cosa que significa que les seves portes es veuran bé durant molts anys.

Les finestres d’alumini són una excel·lent opció per a millorar l’eficiència energètica i la funcionalitat de la seva llar o negoci. Oferim una àmplia gamma d’estils i opcions de personalització, des de colors i acabats fins a vidres aïllants i pantalles. Amb finestres d’alumini, obtindrà un producte durador i atractiu que augmentarà el valor de la seva propietat

Persianes d'Alumini

Les persianes d’alumini són una solució pràctica i versàtil per a controlar la llum i la privacitat de la seva llar o negoci. Amb una àmplia gamma d’estils i colors disponibles, trobarà la persiana perfecta per a complementar la seva decoració i augmentar la funcionalitat de la seva propietat.

A més, l’alumini és un material durador i resistent a la corrosió, per la qual cosa les seves persianes duraran molt temps

https://www.aluminisgranollers.com/wp-content/uploads/producte-persiana-alumini.jpg

Quins tipus de material existeix per poder fabricar tots els nostres productes?

Us fem una petita descripció d'aquests, els seus avantatges i la seva aplicació.
1
Alumini

És el material més comunament utilitzat per a fabricar portes, finestres, persianes, mallorquines, panell composite, murs i cortina, tancaments, mampares de bany i protectors solars.

És lleuger, resistent a la corrosió i es pot reciclar fàcilment, la qual cosa ho fa una opció sostenible.

2
Vidre

És un material popular per a les finestres i tancaments d’alumini, i es pot triar en diferents tipus, com a vidre laminat, vidre temperat i vidre de seguretat, depenent de les necessitats de privacitat i seguretat.

3
Composite

És un material compost que combina diferents materials, com a fibra de vidre i resines, per a crear panells resistents i duradors.

És un material popular per als murs cortina i les estructures de construcció.

3
Acer

És un material més pesat que l’alumini, però és més fort i resistent. S’utilitza sovint en la construcció d’estructures i en la fabricació de components per a portes i finestres.

3
PVC

El PVC és un material plàstic termoplàstic que s’utilitza en una àmplia gamma d’aplicacions, incloent-hi la construcció. En la construcció, el PVC es fa servir per a fabricar productes com a finestres, portes, tancaments i mampares de bany.

És un material lleuger i econòmic, i ofereix una gran durabilitat i resistència a la humitat, la qual cosa ho fa ideal per a aplicacions en entorns humits com els banys. A més, és resistent a la corrosió i als raigs UV, cosa que significa que no s’esvaeix ni es deforma amb el temps.

Un altre avantatge del PVC és el seu fàcil manteniment i neteja, ja que es pot netejar amb un drap humit. També es pot personalitzar fàcilment amb diferents colors i acabats, cosa que significa que es pot adaptar a qualsevol estil de decoració.

https://www.aluminisgranollers.com/wp-content/uploads/producte-marquesina.jpg

Les mallorquines

Les mallorquines són una excel·lent opció per a augmentar la privacitat i la funcionalitat de la seva llar o negoci. Oferim una àmplia gamma d’estils i colors disponibles, i estem segurs que trobarà la mallorquina perfecta per a complementar la seva decoració i satisfer les seves necessitats.

Amb mallorquines d’alumini, obtindrà un producte de llarga durada i atractiu que augmentarà el valor de la seva propietat.

Panell Composite

Els panells composite són una excel·lent opció per a augmentar la durabilitat i resistència de les seves estructures. Oferim una àmplia gamma de dissenys i acabats per a adaptar-se a les seves necessitats i preferències.

Amb la seva resistència i durabilitat, els panells composite són ideals per a un ús diari i requereixen de poc manteniment.

https://www.aluminisgranollers.com/wp-content/uploads/producte-composite.jpg

ELS NOSTRES PROJECTES

https://www.aluminisgranollers.com/wp-content/uploads/producte-mamparas-bany.jpg

Mampares de bany

Si està buscant una manera de renovar el seu bany sense haver de realitzar una reforma completa, consideri les nostres mampares de bany d’alumini.

Oferim una àmplia selecció de dissenys i acabats perquè pugui personalitzar la seva mampara perquè s’ajusti a les seves necessitats i complementi l’aparença del seu bany. A més, l’alumini és un material durador i resistent que requereix poc manteniment.

Protectors solars

Els nostres protectors solars d’alumini són la solució perfecta per a protegir la seva llar o negoci dels raigs solars i mantenir una temperatura còmoda.

Oferim una àmplia selecció de dissenys i acabats perquè pugui personalitzar la seva protecció solar perquè s’ajusti a les seves necessitats i complementi l’aparença del seu espai. A més, l’alumini és un material durador i resistent que requereix poc manteniment.

https://www.aluminisgranollers.com/wp-content/uploads/producte-protectors-solars.jpg
https://www.aluminisgranollers.com/wp-content/uploads/producte-murs-cortina.jpg

Murs de cortina

Són la solució ideal per a la creació d’espais tancats i privats en la seva llar o negoci. Amb el seu disseny modern i versàtil, aquests murs de cortina li permeten controlar la llum i la privacitat en el seu espai.

A més, la seva construcció d’alta qualitat amb materials de llarga durada garanteix una llarga vida útil i resistència a les condicions climàtiques adverses. Descobreixi com poden millorar el seu espai avui mateix.

Està interessat en algun servei o producte que li puguem oferir?

Contacte

info@aluminisgranollers.com
Passeig de la Ribera, 117 Pol. Ind. Can Castells 08420 Canovelles - BCN
https://www.aluminisgranollers.com/wp-content/uploads/LOGO-ALU-GRA-BLANC-1-640x220.png
https://www.aluminisgranollers.com/wp-content/uploads/UE-Blanco-320x141.png
https://www.aluminisgranollers.com/wp-content/uploads/Gobierno-Blanco-320x95.png

Financiado por la Unión Europea – NextGenerationEU. Sin embargo, los puntos de vista y las opiniones expresadas son únicamente los del autor o autores y no reflejan necesariamente los de la Unión Europea o la Comisión Europea. Ni la Unión Europea ni la Comisión Europea pueden ser consideradas responsables de las mismas.

© 2024 – ALUMINIS GRANOLLERS, SL – Creat amb  ATOM SOLUTIONS